Kotiruoka

Kotiruoka on tärkeä asia ennen kaikkea perheellisille ihmisille, sillä se kotona tehty ruoka on huomattavasti edullisempaa kuin mennä ravintolaan. Tämä juuri perheellisille siksi, että on neljä kertaa kalliimpaa ruokkia nelihenkinen perhe verrattuna siihen, että ruokkisi vain yksittäisen ihmisen. Kotiruokaa osaa jokainen laittaa, kun vähän vain miettii, että mitä on tekemässä. Makkara uuniin ja perunat kiehumaan, niin siinä sitä on jo jonkinlainen kotiruoka valmiina. Toisaalta makaronilaatikko esimerkiksi, tuo klassikoiden klassikko, vaatii jo vähän enemmän tekemistä, mutta syntyy silti verrattain helposti ja on edullinen vaihtoehto myös. Lapsethan siitä tykkää varmasti, kuten ovat tehneet jo vuosikymmenet.

Saat inspiraatiota

Kotiruoan tekemisen ei tarvitse olla kuin casinolla pelaamista, vaikka sielläkin toki omat lainalaisuudet toimivat ja osaavat ihmiset pärjäävät paremmin kuin vähemmän osaavat.
Kotiruokaoppaita löytyy pilvin pimein ja netistähän tietysti kanssa voi löytää helppoja ja maukkaita ruokia ihan vain googlettamalla.
Perinteiseen suomalaiseen ruokaan on aina kuulunut liha, peruna ja jotain muita kasviksia. Sillä on ruokittu suomalaisia perheitä jo vuosisatojen ajan. Toki poikkeuksena pulavuodet, jolloin leipäänkin lisättiin vähän petäjäistä, eli ihan oikeasti puuta. Mutta ne ajat ovat takanapäin ja nykyään on tarkoituksenmukaista myös tehdä välillä kasvisruokaa. Monet ovatkin korvanneet esimerkiksi osan jauhelihasta soijarouheella, mikä on ihan hyvä ajatus ja oikein maustettuna maistuukin ihan hyvältä. Jos et ole vielä kokeillut, niin kannattaa vaikka seuraavan makaroonilaatikon kanssa koittaa.

22 Jul 2019